Portal ZDR

Splošni pogoji

CENE

Cene so v evrih ter ne vsebujejo davka na dodano vrednost.

Vse cene, ki so navedene na portalu www.portal-zdr.si lahko vsebujejo tudi popust, določen s strani založbe.

Naročanje

Naročila sprejemamo v internetni trgovini. Pošljete nam lahko tudi naročilnico po telefaksu :+386 1 25 66 381 in e-pošti zalozba.reforma@gmail.si. Pisna naročilnica mora obvezno vsebovati: sedež podjetja, točen naslov za dostavo, kontaktno osebo, identifikacijsko številko, številko transakcijskega računa, matično številko, telefonsko in telefaks številko in mora biti napisana v slovenskem jeziku.

Naročilnica poslana preko e-trgovine Založbe Reforma d.o.o., ima za kupca in prodajalca status pogodbe in je shranjena na sedežu podjetja in je kupcu dosegljiva (osebni prevzem ali dostava po pošti).

POSTOPEK NAROČANJA

Za izvedbo naročila je potrebno izpolniti obrazec, ki je na strani portala ZDR www.portal-zdr.si. S potrditvijo naročila je uporabnik seznanjen s splošnimi pogoji poslovanja spletne trgovine.

POMOČ UPORABNIKOM

V primeru, da ste pri nakupu pomotoma posredovali napačne podatke (količino, naslov,…), ali da imate morebitna vprašanja oziroma težave nas NEMUDOMA obvestite na elektronski naslov zalozba.reforma@gmail.si ali pokličete na tel: 01 2566 377.

STROŠKI UPORABA PORTALA

www.portal-zdr.si podjetje Založba Reforma d.o.o. za enoletno dostopanje do vsebin portala zaračuna letno naročnino po objavljenem ceniku. Stroški, ki jih ima uporabnik z uporabo komunikacijskeg sredstva so identični stroškom za uporabo internetne povezave (tarifa, izbrana naročnina oziroma paketa) ki jih ima uporabnik pri svojem ponudniku storitve internetnega dostopa.

DOSTAVA IN DOBAVNI ROKI

Kode za dostopanje do vsebin naročnik prejme po elektronski pošti ali po običajni pošti na njegov naslov, ki ga je sporočil ob naročilu. Naročene kode za dostopanje do vsebin portala bomo dostavili (posredovali) po Sloveniji najkasneje v 72-ih.

STROŠKI POŠTNINE

Stroški poštnine ne zaračunavamo.

ODSTOP OD POGODBE

Kupec ima pravico, da najkasneje v 8-ih dneh po prejemu kode za dostopanje do vsebin portala sporoči, da odstopa od pogodbe. Obvestilo o odstopu kupec sporoči po faxu na št. :+386 1 2566 381 ; pisno na naslov Založba Reforma d.o.o., Tomšičeva 1, 1000 Ljubljana ali po elektronski pošti na naslov zalozba.reforma@gmail.si

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Pri Založba Reforma d.o.o. vam želimo omogočiti čim boljši nadzor nad vašimi osebnimi podatki. Za nas je pomembno, da naše spletne strani obiskujete brez skrbi. Vendar pa v nekaterih primerih od vas potrebujemo vaše podatke. Osebni podatki, ki jih prejmemo od vas, vključno z vašim naslovom za elektronsko pošto, se uporabljajo na spodaj navedene načine.

Če nam posredujete svoje osebne podatke z namenom, da bi od nas prejeli informacije – na primer prospekte in kataloge – te podatke zberemo in shranimo. Omogočijo nam izpolnitev vaše želje po prejemu informacij. Če pregledujete ali nalagate informacije na spletni strani, spremljamo vaš obisk. Ti podatki nam med drugim pomagajo, da vam posredujemo ravno tiste podatke, ki jih potrebujete, mi pa dobimo podatke o tem, kateri deli našega spletišča so najbolj obiskani.

Zbranih in shranjenih podatkov ne prodajamo.

Naše spletišče lahko vsebuje povezave na druga spletišča. Založba Reforma d.o.o. ni odgovorna za prakso varstva osebnih podatkov na drugih spletiščih.

PRAVNO OBVESTILO

Zaradi proizvodnih sprememb, ki so bile uveljavljene po objavi, se lahko primeri, da nekateri podatki niso točni in da je opisana ali prikazana oprema na voljo samo v nekaterih državah in samo proti doplačilu.

Nekateri deli spletišča vsebujejo slike, ki so zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

BLAGOVNE ZNAMKE

Če ni navedeno drugače, potem so na spletišču objavljene znamke, logotipi in emblemi, kakršen je na primer spodaj prikazani simbol, blagovne znamke Založba Reforma d.o.o.

ODKLONITEV JAMSTEV IN ZAGOTOVIL

INFORMACIJE NA SPLETNI STRANI SO DANE NA RAZPOLAGO V STANJU „V KAKRŠNEM SO”. ZALOŽBA REFORMA D.O.O. NE PREVZEMA NIKAKRŠNIH OBVEZNOSTI DO NIKOGAR IN NOBENE ODGOVORNOSTI ZA KAKRŠNOKOLI NEPOSREDNO, POSREDNO, POSEBNO ALI DRUGO POSLEDIČNO ŠKODO, DO KATERE BI PRIŠLO ZARADI UPORABE TE SPLETNE STRANI ALI KATEREKOLI DRUGE S TO STRANJO POVEZANE SPLETNE STRANI, KAR BREZ OMEJITEV VELJA TUDI ZA KAKRŠNEKOLI IZGUBLJENE DOBIČKE, PREKINITVE POSLOVANJA, IZGUBO PROGRAMOV ALI DRUGIH PODATKOV NA VAŠEM SISTEMU ZA OBDELAVO PODATKOV ALI DRUGIH IZGUB, TUDI V PRIMERU, DA SMO BILI IZRECNO OBVEŠČENI O MOŽNOSTI TAKŠNE ŠKODE.